Blaren

Advies voor wie de hele dag op zijn/haar voeten blijft staan

4 minuten om te lezen
Advies voor wie de hele dag op zijn/haar voeten blijft staan Advies voor wie de hele dag op zijn/haar voeten blijft staan Advies voor wie de hele dag op zijn/haar voeten blijft staan

Het stadsleven is een druk leven. Het lijkt wel of iedereen actief op zijn/haar voeten blijft staan.

Naar het werk gaan, naar de les gaan, koffie halen, naar een vergadering gaan, vrienden inhalen, hun haar laten doen, het haar van hun hond laten doen, meer koffie halen, boodschappen doen, naar de sportschool gaan, vrienden ontmoeten na het werk, eten halen en tot slot, naar huis gaan.

Uitputtend, toch?

10.000 stappen per dag is voor veel mensen een doel. Dit betekent veel wandelen en lopen.

Om het tempo aan te houden moeten we goed met onze voeten omgaan en ze goed verzorgen.

Helaas kunnen we niet allemaal onze comfortabele slippers dragen om te werken. De hele dag in zakelijke schoenen of op hoge hakken kan een obstakel zijn voor gelukkige voeten.

Neem bijvoorbeeld Caroline, ze is een artdirector voor een digitaal bureau.

Ze houdt ervan om soms hakken te dragen om te werken omdat ze er geweldig uitziet en ze haar zelfverzekerd maken. Ze weet dat een lange dag op hakken haar voeten kan belasten, dus ze kiest ervoor om ze te dragen op rustige dagen op kantoor. Maar wacht even Caroline, er is een verandering in de plannen.

De klant is net in de stad aangekomen en ze wil vandaag nog wat last-minute veranderingen in de digitale campagne doorvoeren. Dat betekent nieuwe deadlines, nieuwe vergaderingen en veel rondlopen in paniek.

Caroline ontmoet de klant in een hotel drie straten verderop. Het loont niet de moeite om een taxi te nemen, dus holt Caroline er naar toe. Drie straten op hoge hakken, dit wordt een uitdaging. Na de meeting loopt Caroline terug naar kantoor, ze gaat 20 minuten zitten voordat ze een nieuwe vergadering te starten met de ontwerper van de campagne.

Ze voelt een kleine brandwond ontstaan op haar linkervoet, maar er is geen tijd om deze te verzorgen. Ze wilt een taxi nemen, maar de weg is geblokkeerd door werken, en dus moet ze vijf straten omlopen. De pijn op haar voet neemt toe.

Tegen lunchtijd heeft Caroline geen energie meer. Er zijn blaren ontstaan op haar beide voeten en ze voelt zich ellendig.

Had ze comfortabele schoenen aangetrokken, dan zou ze nu kunnen hollen en rennen en haar team onder controle houden. In de plaats daarvan, heeft ze pijn en zoekt ze naar een blarenpleister op haar bureau op kantoor.

Had ze maar een Compeed Blarenpleister bij de hand gehad, had ze met haar activiteiten zoals oorpronkelijk gepland, kunnen doorgaan.

Hou altijd een Compeed blarenpleister in je tas, aktetas of bureaulade. Zo kan je deze gebruiken wanneer je een blaar hebt, en voorkomen dat een nieuwe blaar erger wordt, of de pijn van een reeds ontwikkelde blaar verzachten.

Iedereen kan blaren ontwikkelen.

En hoewel ze misschien klein zijn, ze kunnen je dag verpesten.

Door Compeed blarenpleister steeds in je tas, aktetas of bureaulade te houden, kan je deze gebruiken wanneer je een blaar hebt, en voorkomen dat een nieuwe blaar erger wordt, of de pijn van een reeds ontwikkelde blaar verzachten. Op deze manier wordt je dag gered en kan je blijven doorgaan.