Skip to main content

Contactformulier

Neem contact op

Hebt u vragen? Geen probleem, wij zijn er om te helpen! Vul het onderstaande formulier in om een bericht naar onze klantenservice te sturen. Hebt u vragen over onze producten? Raadpleeg dan eerst onze lijst met veelgestelde vragen!

Uw gegevens worden als volgt gebruikt:

  • Als u een vraag hebt over een product van Compeed: HRA Pharma gebruikt uw persoonsgegevens om uw verzoeken/suggesties te Verwerken en/of uw vragen te beantwoorden.
  • Als u een bijwerking wilt melden: HRA Pharma gebruikt uw persoonsgegevens om aan zijn wettelijke verplichtingen te voldoen en om te reageren op uw melding van een bijwerking.
  • Als u een vraag hebt over een product/medische informatie: HRA Pharma gebruikt uw persoonsgegevens om uw vragen over medische informatie te beantwoorden.

Conform de voorschriften inzake gegevensbescherming, in het bijzonder de AVG, hebt u het recht om uw persoonsgegevens te raadplegen, te corrigeren en te laten verwijderen. U hebt ook het recht op gegevensoverdraagbaarheid en om de verwerking van uw persoonsgegevens in te perken of er bezwaar tegen in te brengen.

Raadpleeg voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw rechten ons gedetailleerde Privacybeleid.