Skip to main content

Ontdek het voordeel van de Compeed-pleister tegen koortslippen

COMPEED Make-up gids

De COMPEED® Patch Invisible tegen lipblaasjes houdt tot 12 uur lang. Make-up kan gewoon op de patch worden aangebracht.

De eerste date, een sollicitatiegesprek of het verjaardagsfeestje van je beste vriendin – net wanneer je er extra goed wilt uitzien, verschijnt er rond je mond een lipblaasje. Maar dankzij de COMPEED® Patch Invisible tegen lipblaasjes en de juiste make-up tips hoef je je geen zorgen meer te maken! Als je de patch namelijk juist gebruikt, kan je er moeiteloos make-up over aanbrengen. Je leest er alles over in de make-up gids van Compeed. Deze gids bevat ook tips voor het creëren van verschillende stylingvarianten voor bijzondere gelegenheden of voor alledag.

De basis

Welke make-upvariant je ook kiest, een grondlaag is onontbeerlijk. Hiervoor kun je je vaste producten gebruiken. Breng zoals gewoonlijk je make-up of je foundation gelijkmatig aan op de huid van het gezicht – bij voorkeur met een make-upsponsje.

Belangrijk: Let er steeds op dat de patch de wonde volledig bedekt. Breng direct op het lipblaasje geen make-up aan.

De fixering

Fixeer de grondlaag zoals altijd met een dun laagje poeder. Dit matteert glanzende plekken in het gezicht en geeft de huid een mooie egale teint. Daarnaast zorgt poeder ervoor dat make-up en concealer langer blijven zitten.

Belangrijk: Make-up aanbrengen over de correct gebruikte patch heeft geen invloed op het genezingsproces van het lipblaasje of op de hechtingskracht van de patch. Ook tussendoor wat extra make-up aanbrengen, kan absoluut geen kwaad.

Puur natuur: de frisse styling voor alledag – Part 1

Voor een natuurlijke styling voor alledag maak je je lippen het best op met een verzorgende lippenbalsem in een lichte kleur (bv. zachtroze). Zo krijgen je lippen een natuurlijke zachte glans en zal het relie¨f van de patch ook minder zichtbaar zijn.

Puur natuur: de frisse styling voor alledag – Part 2

Voor een frisse look zijn ook een beetje mascara en een onopvallend laagje oogschaduw, beige bijvoorbeeld, onmisbaar. Rose´kleurige rouge tovert bovendien een gezonde blos op je wangen.

Zo eenvoudig is het om met behulp van de nagenoeg onzichtbare COMPEED® Patch Invisible tegen lipblaasjes – ook met weinig make-up – een natuurlijke styling voor alledag te cree¨ren, zonder zichtbare, storende lipblaasjes in het gezicht.

Carrièrevrouw: de zakelijke styling – Part 1

Voor een sollicitatiegesprek of op het werk plaats je best enkele kleurrijke accenten. Een kleur lipgloss met iets meer power, bruinoranje bijvoorbeeld, zorgt voor een frisse teint en bedekt ook onopvallend de rode plekjes rond je lip. Blijf bij het kiezen van kleuren trouw aan je persoonlijke kleurenspectrum en laat je niet bei¨nvloeden door trends die niet bij je type passen.

Carrièrevrouw: de zakelijke styling – Part 2

Bij een zelfbewuste, serieuze look past een ingetogen en klassieke make-up het best. Felle kleuren of dikke lagen make-up zien er al snel onnatuurlijk uit. Wanneer je graag accessoires draagt, kan je bijvoorbeeld voor kleine oorstekertjes of parels opteren. Een klassiek ballerinadotje of een sober opsteekkapsel rondt je zakelijke styling af.

Ready to party?: De avondmake-up – Part 1

Voor een avondstyling mag je opvallende accenten plaatsen. Vooral voor het aanbrengen van make-up over lipblaasjes is, wanneer meer kleur gebruikt wordt, een lippenpotlood aan te raden. Hierdoor wordt verhinderd dat de lippenstift uitloopt. Het geeft je lippen ook meteen een mooie vorm.

De avondmake-up – Part 2

Vul je met lippenpotlood omrande lippen op met een lippenstift in een kleur die zo goed mogelijk op die van het potlood lijkt. De lippenstiftkleur kan je ofwel direct ofwel met een penseeltje aanbrengen.

De avondmake-up – Part 3

Prachtige rode lippen, dramatisch opgemaakte ogen en een charmante glimlach – Op die manier kan je het lipblaasje rond je lip zo goed als onzichtbaar maken en zorgeloos van je avond genieten.

Belangrijk: Hoewel de patch als een virusschild werkt en het risico op besmetting vanaf de wonde reduceert, is het toch beter dat je lichamelijk contact met je partner, kussen bijvoorbeeld, vermijdt.

Milde gezichtsreiniging

‘s Avonds kan je je gezicht en je lippen zoals gewoonlijk reinigen met een milde gezichtsreiniger. Let erop dat het reinigingsproduct niet met de wonde in contact komt en dat de patch niet loskomt.

Belangrijk: De COMPEED® Patch Invisible tegen lipblaasjes mag enkel verwijderd en vervangen worden wanneer hij uit zichzelf loskomt. Om de losgekomen patch volledig te verwijderen, trek je hem voorzichtig langs de huid weg.

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor

KOAG/KAG nr. 33-0612-0828
Dit product is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing.

Make-Up Video