Skip to main content

Wettelijke Verklaring

About

Welkom bij de officiële Facebook pagina van theUnstoppables, gesponsored door Compeed.nl! Benieuwd wie theUnstoppables zijn, of wil je zelf ook Unstoppable worden? Ga dan meteen naar http://www.compeed.nl/theunstoppables en ervaar een nieuwe lifestye!

Description

The Unstoppables is meer dan een groep enthousiaste mannen en vrouwen die er 100% voor gaan. Het is een state of mind, een verbetenheid om plannen uit te voeren en dromen waar te maken. Geen uitdaging is te groot als je Unstoppable bent!

Hoe dat werkt? Stel, je hebt een dagje Parijs gepland met je lover of beste vriend(in). Het is prachtig weer en je besluit om zoveel mogelijk afstanden lopend te doen, op je nieuwe - uiteraard, je bent in Parijs…- schoenen. Maar na 10 kilometer voel je: ik krijg een blaar. Schop je dan je favoriete schoenen uit? Ga je toch een metropasje kopen? Nee toch! Even terrasje doen, magische Compeed-pleister op je teen of hiel en… Je gaat er weer voor!

Die houding gaat trouwens verder dan alleen lichamelijke uitdagingen. Besef je net dat die gigantische uitverkoop al over 10 minuten begint? Heb je je overslapen en moet je de kids op 15 minuten klaar krijgen voor school? Weet één ding: niets kan jou tegenhouden! Blijf niet bij de pakken zitten maar doe er iets aan. Be Unstoppable.

Het mag duidelijk zijn: voor The Unstoppables is een probleem er om opgelost te worden. Eens dat gebeurd is, gaan we gewoon door. Waar anderen misschien stoppen, kiezen wij voor de can do attitude, net als Compeed. Daar kom je toch veel verder mee?

Missie

Zoveel mogelijk mannen en vrouwen de Unstoppable spirit meegeven!

Contact info

www.compeed.nl
www.compeed.nl/theunstoppables