Skip to main content

 

Welkom!

Mode & shoppen

Ik wilde met vriendinnen gaan winkelen voor kekke zomerjurkjes, en daar wilde ik graag mijn pumps voor aan trekken. Maar winkelen op pumps is niet mijn sterkste punt, daarom heb ik vantevoren al de Compeed pleister op mijn hakken gedaan, en ik was heel de dag Unstoppable en heb super mooie jurkjes gekocht!

Zomertijd

Die plotselinge warme dagen, mijn voeten zijn er nog niet op ingesteld. Dom dom die linnen ballerina's. In die warmte voel ik overal de wrijfplekken en gevaar voor BLAREN! in mijn schoenen. O jee, ik moet nog uren verder voordat mijn voeten verlost zijn. De hielen neertrappen scheelt dan wel daar, maar de wrijving bij te voorvoet - die knobbel aan de zijkant onder mijn grote teen, nooit last van maar nu! - wordt daardoor groter. Ik vlucht een drogist binnen naar het Compeed vak. Ook in deze warmte ben ik unstoppable. Na een paar dagen is de compeed er van zelf afgevallen, netjes geheeld, geen pijnlijke of beschadigde huid, netjes geheeld. Tot de volgende warme dagen! Compeed in mijn tas, unstoppable ook in de zomer!

Meters maken

Na een intensive wandeling van 15 kilometer toch nog een blaar, gelukkig Compeed blarenpleister ontvangen. volgende dag, zonder een centje pijn was ik weer van de partij voor de volgende 15 kilometer!!

Sportief

Lekker gaan sporten doet vaak wonderen, zeker op die nieuwe, te gekke schoenen! Maar die wonderen gelden niet altijd voor je voeten. Laat je prestaties niet lijden onder een blaar. Dankzij COMPEED® kan je blijven doorgaan met je favoriete sport!

Speciale momenten

M'n bruiloft met een paar mooie pumps. Helaas niet zo vaak op die schoenen dus na een paar uur staan en dansen gaat het zeer doen. Compeed erop en heerlijk de hele avond dansen en lopen op de schoenen.

Oplossingen in nood

Een onverwacht lange wandeling gemaakt en mijn voeten brandden. Tussendoor gestopt bij een café om even een sanitaire stop te maken en mijn voeten snel na te kijken. En jawel 2 grote blaren onder iedere voet en op iedere hiel ook nog. Ik had één blaarpleister bij me die ik op de grootste pijnlijke blaar heb geplakt. Op de andere plekken plakte ik gewone pleisters die ik in het café had gekregen. Met de blaar heb ik nog 8 km doorgelopen naar huis. Bij thuiskomst waren de blaren open gegaan. Alleen die met de blarenpleister was nog niet kapot en voelde ook niet meer zo branderig aan als de rest. Een goed teken dat de blarenpleisters echt hun beloftes nakomen.

Deze site wordt het beste weergegeven in Internet Explorer 7 of hoger. Deze site is gepubliceerd door Johnson & Johnson Consumer B.V., die als enige verantwoordelijk is voor de inhoud van de site. Deze site is bedoeld voor een Nederlands publiek. Voor het laatst bijgewerkt op 31.03.2016.